Over ons

Elk sieraad kent een bijzonder verhaal. De gebruikte materialen en technieken bepalen de feitelijke waarde ervan. De gever, de tijd en de gelegenheid maken de waarde van het sieraad onschatbaar. Na ons meer dan twintig jaar als goudsmid te hebben gericht op het ontwerpen en produceren van sieraden voor grote merken, heeft onze échte passie in 2009 wortels gekregen in Jewel Concepts: sieraden waarin je voor eeuwig iets van jezelf of een dierbare kunt ‘vangen’. 

Ik zou je in een doosje willen doen...

Vanuit Jewel Concepts hebben we diverse concepten bedacht waarin de emotionele waarde van een sieraad centraal staat. Dankzij zelf ontwikkelde, verfijnde technieken zijn we in staat om een vingerafdruk, de afdruk van een babyvoet of dierenpoot, of een gezichtsprofiel in een sieraad te verwerken. De gewenste afdruk maak je eenvoudig zelf met behulp van een van onze afdruksets. Wij kunnen de sieraden ook maken met reeds bestaande afdrukken. Het sieraad dat je er het best bij vindt passen kies je uit op deze website. Wij staan ook open voor een eigen idee of ontwerp. Omdat ook kinderen van sieraden houden, hebben we voor hen een speciale sieradenlijn met speelse ontwerpen ontwikkeld.

Jewel Concepts: van goede kwaliteit, authentiek en innovatief 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze sieraden zijn gemaakt van edelmetalen, edelstenen en zirkonia en worden ambachtelijk en in eigen huis vervaardigd. Om de authenticiteit van een gepersonaliseerd sieraad te kunnen garanderen ontvang je er een certificaat bij. Hierop staat een afbeelding van de aangeleverde afdruk met daarin omcirkeld het deel dat in het sieraad is verwerkt. Naast kwaliteit en authenticiteit, is innovativiteit een belangrijk speerpunt voor Jewel Concepts. Goudsmeden is ons vak, het maken van gepersonaliseerde sieraden onze passie. Dankzij deze filosofie hebben we hebben we onze concepten succesvol geïntroduceerd in veertien landen en in diverse branches zoals de uitvaartbranche. Ons vermogen om écht te luisteren naar de wensen van onze klanten zorgt ervoor dat we steeds blijven vernieuwen.

  

Jewel Concepts Benelux
Postbus 989
NL-4600 AZ Bergen op Zoom
T +31 164 85 35 50
M +31 6 24 70 10 16
info@jewel-concepts.nl
kvk Zuidwest-Nederland 20 15 65 24
btw-nummer 1470 97 113 B01
bank ABN AMRO 62 96 39 337
IBAN NL84 ABNA 0 62 96 39 337
BIC ABNANL2A